ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΡΟΦΙΛ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Το 1982 ο Κασαπίδης Παύλος με εμπειρία στο χώρο των σφολιατοειδών από το 1979 ιδρύει την επιχείρηση Σερραϊκή μπουγάτσα ο Παύλος όπου παρασκευάζει, καταψύχει, συσκευάζει και διανέμει την μπουγάτσα εκτός του κλειστού μέχρι τότε χώρου των Σερρών όσον αφορά την διανομή μπουγάτσας σε ευρύτερες περιοχές της χώρα κυρίως σε Μακεδονία και Θράκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε παρόμοια επιχείρηση στο νομό Σερρών έως τότε.
Ως πρωτοπόρος σε αυτό το είδος εμπορίου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε ανέπτυξε ένα δίκτυο πωλήσεων και διανομών σχεδόν σε όλα τα διαμερίσματα της χωράς.
Το 2005 παραδίδει την επιχείρηση του στην κόρη του και τον γαμπρό του και η εταιρεία που ιδρύεται ονομάζεται Μπουγάτσα Σερρών η οποία συνεχίζει να παράγει χειροποίητα πάντα, την παραδοσιακή Σερραϊκή μπουγάτσα και μεγάλη ποικιλία άλλων προϊόντων ζύμης με βασική αρχή να διατηρηθεί η αρχική υψηλή ποιότητα των προϊόντων η οποία και μας έχει καθιερώσει στην αγορά.
Το 2005 παραδίδει την επιχείρηση του στην κόρη του και τον γαμπρό του και η εταιρεία που ιδρύεται ονομάζεται Μπουγάτσα Σερρών η οποία συνεχίζει να παράγει χειροποίητα πάντα, την παραδοσιακή Σερραϊκή μπουγάτσα και μεγάλη ποικιλία άλλων προϊόντων ζύμης με βασική αρχή να διατηρηθεί η αρχική υψηλή ποιότητα των προϊόντων η οποία και μας έχει καθιερώσει στην αγορά.